AVG voor ZZP & starter


Informatieve en praktijkgerichte training

 

De Algemene Verordening Gegevensbescherming oftewel de AVG. Wat moet ik er mee?

 

Als ZZP of starter moet je in je eentje al over zoveel dingen nadenken. Hoe regel ik dit en hoe regel ik dat. Uiteindelijk wil je gewoon eerlijk geld verdienen met je diensten. En dan is er ook nog de AVG. Lastig, moeilijk en vooral geen zin in een "moetje" van de overheid. Dat laatste kunnen we helaas niet veranderen, maar via onze training willen wij je het wel zo gemakkelijk mogelijk maken! Bovendien helpt de AVG je ook.

 

Wie, wat, waar, waarom, wanneer.... en vooral "hoe dan?". Wij informeren en leggen uit. En na de training ga je terug met praktische handvatten en ontvang je een een set aan model documenten om voor jezelf aan de slag te gaan. Goed geregeld toch?

 

En uiteraard zijn wij altijd beschikbaar voor advies en hulp.

 

Training van 10:00 - 16:30 | Locatie: Emmen | Lunch: inbegrepen | Op werkdagen | Kosten: € 250,00 excl. btwInformatief

Wij helpen u de AVG plat te slaan tot een praktisch en werkbaar geheel.

 

De AVG is inhoudelijk voor alle organisaties gelijk maar hoeft geen rocket-science te zijn.De enorme bulk aan beschikbare informatie zorgt vaak meer voor onduidelijkheid dan voor helderheid.Wat is de AVG nu precies, wat moet ik daadwerkelijk eerst regelen en hoe doe ik dat op een praktische en eenvoudige manier. Hierover duidelijkheid krijgen is het eerste doel van de training.

 Interactief

Praktisch aan de slag.

 

Natuurlijk voorzien we je in de training van inhoudelijke informatie over de AVG. Maar hoe moet je hem toepassen binnen je eigen organisatie en werkzaamheden?.

Hoe stel ik bijvoorbeeld een verwerkingsregister op en wat staat er in een verwerkersovereenkomst? En met wie sluit ik die af?Collectief

Kennis en praktijk komt samen!

 

Samen weten we meer dan iemand alleen. Wij delen onze kennis. Maar ook de ervaringen van andere deelnemers is van grote waarde.

 

In groepjes van 5 tot 8 deelnemers doen we de workshop, regelmatig onderbroken door koffie, thee en tussen de middag uiteraard een lunch, samen. En uiteraard is er de mogelijkheid om te netwerken. We blijven wel ondernemers.Informatie en kosten

 

De training is afgestemd op de ZZP (en starter) en wordt in verband met de aard van het programma gegeven in groepjes van 5 tot 8 deelnemers. De kosten voor deelname bedragen € 250,00 exclusief btw en is inclusief lunch, koffie en thee.

 

Deelnemers ontvangen naast een bewijs van deelname een set aan basisdocumenten die voor de AVG gebruikt kunnen worden.

De training wordt gegeven op onze locatie in Emmen maar kan in overleg ook op een andere locatie plaats vinden.Deelnemen? Meld u aan via onderstaand formulier!

U kunt zich aanmelden voor de AVG training via onderstaand formulier.

Uw aanmelding is pas definitief nadat u van ons een bevestiging van deelname heeft ontvangen.

Bij te weinig of te veel aanmeldingen voor een bepaalde datum kan het zijn dat een alternatieve datum wordt voorgesteld.

Staat een gewenste datum er niet tussen? Mail naar workshop@cofian.nl voor alternatieve mogelijkheden!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.