ZZP, Starter en Kleinbedrijf

Het kleinbedrijf (2 ~25 medewerkers), de ZZP'er of de starter heeft zijn handen vol aan het verdienmodel van zijn onderneming. Geld en vooral tijd om organisatorisch met de onderneming aan de slag te gaan is er meestal niet. Er moet geld verdient worden en men zit niet te wachten op dure consultancy. Toch word er noodzakelijkerwijs gezocht naar informatie en kennis. Die kennis en informatie moet gericht beschikbaar zijn tegen een gunstig tarief.

 

Specifieke kennis over randzaken als wet- en regelgeving of organisatiemanagement is in veel gevallen niet of onvoldoende aanwezig, slecht te vinden of moet duur worden betaald. Maar dat neemt niet weg dat de spelregels voor iedereen gelden. En het goed opzetten van een organisatie kan vaak maar één keer goed. Achteraf wijzigen is lastig en onderweg tegen problemen aanlopen betekent voor kleinere ondernemingen meestal het einde.

 

Als Cofian kennen wij als jonge organisatie met toch heel veel organisatorische ervaring de knelpunten. Onze missie is om onze dienstverlening ook in te kunnen zetten daar waar het misschien qua resources erg lastig is. Zeker waar het gaat om privacymanagement en databeveiliging.

 

Een mogelijkheid die wij als Cofian bijvoorbeeld aanbieden is het deelnemen in een workshop van een dag tegen een zeer gunstig tarief. De workshopgroep is klein (minimaal 5, maximaal 8 deelnemers) en interactief. Door de groepen klein te houden kan er zeer interactief worden gewerkt met input van de deelnemers. Bovendien kunnen de deelnemers onderling netwerken en ervaringen met tips uitdelen. Ook is dit ook in een 1 op 1 setting mogelijk.

 

Daarnaast bieden wij speciaal voor de ZZP'er en het kleinbedrijf abonnementen aan om ontzorgt te worden met betrekking tot de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

 

We komen graag, uiteraard vrijblijvend, in overleg om de mogelijkheden te bespreken.