Wij luisteren eerst. En vertellen dan wat u kunt doen. Niet wat u moet doen.

Wie zijn wij?

"Wij zijn een groeiende kennisonderneming met een nuchtere mentaliteit en open cultuur. Een team van gepassioneerde mensen die hun sporen hebben verdiend, weten wat ze moeten doen binnen organisaties en open en eerlijk kunnen communiceren.

 

Kennis en kwaliteit gaan boven kwantiteit. Dit wordt gecombineerd met jarenlange ervaring bij zowel grote als kleine organisaties in uiteenlopende branches.

 

Daarnaast is Cofian met haar team maatschappelijk betrokken bij voorlichtingstrajecten omtrent privacy en informatiebeveiliging via bijvoorbeeld presentaties.

 

Cofian gelooft in samenwerking. Daarom maken wij ook gebruik van een uitgebreid netwerk aan specialisten. Wanneer wij zelf niet meteen een passend antwoord  hebben gaan wij het zeker voor u vinden."

- Richard Pruim, directeur/eigenaar Cofian -Over Cofian

Organisaties vragen tegenwoordig een andere aanpak van organisatorische vraagstukken. Veel vakdisciplines zijn inmiddels verweven en moeten vanuit een centraal aanspreekpunt georganiseerd worden.

 

De complexe implementatie en integratie van IT middelen, de borging van kwaliteit en processen en het goed managen van informatiestromen zijn verweven met de gehele organisatie. Het vraagt daarom een multidisciplinaire aanpak om zowel bij eenvoudige als complexe vraagstukken te kunnen helpen.

 

Daarnaast spelen privacy(wetgeving), algemene wetgeving en bewustwording van privacy binnen een organisatie een steeds grotere rol, wat een specialistische benadering behoeft.

 

Cofian wil een antwoord zijn op de toenemende vraag naar een multidisciplinaire aanpak van vraagstukken en wil daarmee een waardevolle aanvulling en meerwaarde zijn voor elke organisatie.