Wij luisteren eerst. En vertellen dan wat u kunt doen. Niet wat u moet doen.

Wie zijn wij?

Een jonge en groeiende kennisonderneming met een nuchtere mentaliteit en open cultuur. Wij stellen de klant voorop maar zijn eerlijk en open in onze communicatie.

 

Kennis en kwaliteit gaan boven kwantiteit. Dit wordt gecombineerd met jarenlange ervaring bij zowel grote als kleine organisaties in uiteenlopende branches.

 

Daarnaast zijn de onderneming en haar medewerkers zowel binnen als buiten de organisatie betrokken bij bewustwordingstrajecten met betrekking tot privacy en informatiebeveiliging. Hiermee willen wij een maatschappelijke meerwaarde vormen.

 

Cofian gelooft in samenwerking. Daarom maken wij gebruik van een uitgebreid netwerk aan specialisten. Wanneer wij zelf niet meteen een passend antwoord  hebben gaan wij het zeker voor u vinden.

Tijd voor kennismaking! Mail ons of bel 0591-238093

Over Cofian

Organisaties vragen tegenwoordig een andere aanpak van organisatorische vraagstukken. Veel vakdisciplines zijn inmiddels verweven en moeten vanuit een centraal aanspreekpunt georganiseerd worden.

 

De complexe implementatie en integratie van IT middelen, de borging van kwaliteit en processen en het goed managen van informatiestromen zijn verweven met de gehele organisatie. Het vraagt daarom een multidisciplinaire aanpak om zowel bij eenvoudige als complexe vraagstukken te kunnen helpen.

 

Daarnaast spelen privacy, privacy wetgeving, algemene wetgeving en bewustwording van privacy binnen een organisatie een steeds belangrijker aandachtspunt wat een specialistische benadering behoeft.

 

Cofian wil een antwoord zijn voor de toenemende vraag naar een multidisciplinaire aanpak van vraagstukken.